07:46
Участь у фіналі освітньої кампанії для молоді «CREATIVE, INNOVATIVE, ACTIVE!»

Із 28 вересня до 1 жовтня учні Ліцею номер 5 імені Анатолія Кореневського: Богдана Дорош, Артур Салуха, Піскуровська Мар‘яна, Юлія Симчук на чолі з вчителем мистецтва Тетяною Володимирівною Салухою взяли участь у фіналі освітньої кампанії для молоді «CREATIVE, INNOVATIVE, ACTIVE!», організованої з нагоди Дня європейського співробітництва 2022 та Європейського року молоді, у Мазовецькому воєводстві (Польща).  

Організатори Програми Транскордонного Співробітництва підготували для 16 команд з України та Польщі тематичні науково-технічні та мистецькі воркшопи, майстер-класи, вікторини та екскурсії, щоб максимально сприяти освітній та культурній інтеграції молоді з прикордоння. Особливо захоплюючим був візит школярів до Представництва Європейської Комісії у Республіці Польща, що у Варшаві, де підлітки зустрілися з її представниками Євою Модзелевською та Спашиміром Домарадзкім, які розповіли про принципи функціонування Європейського Союзу та його цінності. У школярів була чудова нагода поставити саме ті запитання про Україну, які всіх нас найбільше турбують останнім часом. 

В останній день фіналу Анджей Слодкі, голова Спільного технічного секретаріату Програми, вручив нагороди шкільним командам та наголосив на важливості молоді у розвитку прикордоння. Усі учасники заходу отримали пам’ятні дипломи та привабливі набори призів. 

Щиро дякуємо Програмі Транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 за щорічні цікаві та змістовні заходи!

Переглядів: 93 | Додав: panchenkodiana95 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: