09:11
Свято «Прощання з Буквариком»

«Є святкових днів багато

На листках календаря,

А між ними наше свято –

Вшанування букваря»

22 травня відбулося свято «Прощання з Буквариком» учнів 1-В класу.

Усі букви – від А до Я – є на сторінках Букваря. Це перша книжка, яка вела наших школяриків у Країну Знань…

А почалося все з Першого Вересня, і здається, що не так давно, й навіть, не віриться в це, наші – сьогодні ще першачки були такими Невмійками і Незнайками.

І ось довгожданна мить – свято «Прощання з Букварем», водночас, радісно і трішки сумно. Скільки зусиль покладено для того, щоб перша сторінка у самостійному житті, яку діти подолали власною працею – навчилися читати і писати, була перегорнута! І в цьому велика заслуга нашої першої вчительки Н.Г. Бабік. Ми, батьки, щиро вдячні Наталії Георгіївній за материнське тепло до наших дітей, терпіння та ласку. Ви стали для них другою мамою, другом та наставником. Особлива подяка за організацію такого цікавого родинного свята, на якому ми не впізнавали своїх дітей. Це були справжні актори, котрі перевтілювалися з однієї ролі в іншу. Вони співали, танцювали, декламували вірші, загадували загадки, тим самим тішили нас своїми усмішками та здобутими знаннями. В святковій залі панувала доброзичлива та тепла атмосфера: це були хвилини радості та гарного настрою.

Свято пройшло на одному диханні і надовго залишиться у пам’яті батьків та дітей.

Сподіваємось, що зібрані зернятка знань нашими школяриками у майбутньому проростуть ясним врожаєм, адже, книжка «Букварик» для них закінчилася, проте шлях до знань тільки розпочинається!

Остапюк І.І.

 

Переглядів: 384 | Додав: машина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: