Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Test category » Test forum » Шкільна форма ЗОШ №5 (Усі разом обговорюємо, створюємо і запроваджуємо ... форму)
Шкільна форма ЗОШ №5
NINAДата: Неділя, 21-08-16, 17:42 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Статус: Offline
Шановні учні, батьки і вчителі, про необхідність введення гарної, безпечної, а головне практичної, модної та сучасної форми нічого говорити не варто. Навіть у престижних школах Англії, Німеччини і сусідньої Польщі учні  носять шкільну форму.  Чому у нас не приживається шкільна форма, особливо у середніх та старших класах? Звичайно: із-за бажання виділитись, вийти з-під штампів та стереотипів самих учнів; фінансових можливостей багатьох батьків; незручності і недосконалості запропонованих варіантів, особливо класичного костюма на щодень у молодшій школі.                                                               
  Давайте разом обговоримо три типи форми, вибраного школою чорного кольору і на 1 вересня прийдемо так, щоб позаздрили школярі інших закладів освіти міста!
Шановні батьки, учні, перегляньте посилання і зробіть висновки на форумі, батьківських зборах, а за 1 рік ми разом зможемо організувати пошиття або виготовлення малими партіями форми у нашому місті, вишитих емблем-нашивок для класів, сучасних трикотажних жилетів, джемперів, курток з флісу чи джинсу, футболок, форми для спортивних і масових заходів. Все це розробимо разом, врахуємо пропозиції усіх: вчителів, батьків, а головне самих учнів. І нарешті відмовимося від небезпечних синтетичних костюмів. що пропонують у м. Вол.-Волинському. Найменша ціна костюма для хлопчика  з відповідних за складом волокон тканин становить близько 800 грн., для дівчинки 500 і купити його в нашому місті  неможливо. Пошити також проблематично- у магазинах лише хімічні тканини, які суворо заборонено використовувати для школярів. Давайте знайдемо зручні куртки чи довгі жилети, кофтини-гольф, джемпери, аксесуари (краватки (галстуки), хустинки для дівчат і хлопців, на щодень  чи на свято), літні блузи і сорочки певного кольору. Якщо форма чорного кольору-нехай таке буде і взуття. Це реально для дівчат і хлопців. Пора подумати за колір футболок для занять фізкультурою.
Форму можна створювати кожному і пропонувати готові варіанти. Адже школа- це реальна, серйозна установа, але не радянського типу, а сучасна, з орієнтацією на Європу, українські традиції, особливості самої школи, і на розуміння її використання самими школярами, які йдуть не на виставку мод, не на молодіжну тусовку, пляж, чи дискотеку, а на "роботу", відповідно до віку, з урахуванням соціального статусу, доходів батьків і звичайно Ваших побажань, пропозицій та ідей учні 1-11класів.

http://mundurki-szkolne.bloog.pl/?smoybbtticaid=6110aa
http://www.mundurki.oswiata.org.pl/?
http://www.kolchin.az.pl/mundurki/mund13_kuba2.htmco=GaleriaMundurkow&id=905&id_przed=202
http://www.amazon.de/Marc-Polo-Junior-972189-classic/dp/B0091OPXHQ/ref=sr_1_2?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=apparel&ie=UTF8&qid=1375197917&sr=1-2

Додано (21-08-16, 17:42)
---------------------------------------------
Школа- держзаклад. В умовах кризи можна мінімалізувати витрати на форму, ввівши теплий чи легкий жилет, світлу сорочку з емблемою закладу на рукаві і... вишиванку на свято. Тканини можуть бути бавовняні, змішані на основі віскози та шерсті. Модельний ряд розробити учням разом із вчителями технологій. З рекомендаціями щодо моделей для різних типів фігур та вікових особливостей учнів, тканин (не боятись трикотажу- дешево і зручно). Відповідно провести роботу на інтернет сторінці школи. Щоб обговорити. І не обов'язково діловий дорогий костюм має бути основою форми: колір, типологія виробів, емблеми, аксесуари- це недорогі дрібниці, що єднають дітей в групи однодумців. Оголосити конкурс проектів форми від батьків і дітей. Активно обговорити з рік у мережі, дійти згоди і відзначити переможців.Тим більше можна організовувати шкільну ярмарку-перед 1 вереснем, щоб продати чи купити одяг, аксесуари (з яких школяр "виріс"), підручники, посібники і все решта. Для поточних витрат на дріб'язок у класі, можна організувати продаж саморобних виробів (в т. числі і кулінарних).

 
Форум » Test category » Test forum » Шкільна форма ЗОШ №5 (Усі разом обговорюємо, створюємо і запроваджуємо ... форму)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: